Despre noi

Ne face plăcere să îți urăm bun venit în cea mai mare comunitate BIO din România, comunitatea Life Care®.

Life Care® este o companie lider in industria produselor de stil de viata sanatos, care ofera clientilor solutii optime de consum, prin intermediul partenerilor independeti, care isi dezvolta astfel o afacere antreprenoriala in micro-franciza, la fel cum este si site-ul pe care va aflati.

Credem din toata inima ca fiecare om ce intra in comunitatea noastra cu disponibilitatea de a accepta misiunea, valorile si strategiile noastre, dar si respectand in egala masura regulile si asumandu-si responsabilitatile, va face parte dintr-o comunitate ce incurajeaza si ofera FERICIRE in fiecare ZI.

MISIUNEA noastra este aceea de a crea, de a dezvolta si inspira continuu un mediu antreprenorial care sa ofere oamenilor o sansă reala pentru a avea o viata mai buna si mai fericita.

Cu cele peste 500 de produse, acoperim cele mai importante 7 nevoi umane ( de mare actualitate, potrivit studiului comisiei Europene – Wellbeing 2030)

Aceste nevoi sunt: nevoia de frumusete, de sanatate, de nutrititie, de management al greutatii, de ingrijire personala si a casei, de dezvoltare personala si de educatie si reusita antreprenoriala.

Peste 70% din populatie are aceste nevoi si deja consuma produse sau servicii in acest sens.

Pentru a satisface nevoile clientilor nostri, Life Care a dezvoltat impreuna cu experti internationali, retete unice de produse ce au in componenta ingrediente naturale si certificare organic.

Cu peste 5 milioane de clienti pana in anul 2014, s-a demonstrat deja eficienta dar si buna pozitionare de pret a produselor Life Care.

 

Produse certificate BIO

și cu ingrediente BIO, care acoperă sănătos nevoile întregii familii.

- Kräuter® – Cosmetice terapeutice cu efect rapid si pentru ingrijirea zilnica.

- Life Impulse® – Suplimente alimentare pentru un stil de viata sanatos.

- Biotissima® – Cosmetice pentru fata si corp, cu ingrediente premiate international pentru

efectele vizibile.

- BioHAUS® – Detergenti ecologici ce curata fara sa creeze alergii sau intoxicatii.

- Meal Balance® – Alimente BIO un pentru mic dejun plin de nutrienti si energie.


Intră AICI și completează Formularul de Inscriere pentru pentru a beneficia de cel putin 20% Reducere in Magazinul Online.

Devenind Partener LifeCare, veti fi mereu la curent cu toate noutatile si Promotiile care va intereseaza, iar fidelitatea va este recompensata cu Bonusuri si Vouchere cadou.

La comenzi de peste 120 lei  transportul este GRATUIT, produsele ajung în maxim 48 ore, astfel ECONOMISIȚI TIMP ȘI BANI.

Sistemul de comercializare este unul de distribuitie si vanzare directa catre clientii finali. Ocolind canalul traditional de vanzare prin magazine, peste 70% din pretul final nu mai este directionat catre acestia ci catre echipa ce se ocupa de acesta forma colectiva si activa de distributie.

Acest canal de distributie alternativa este cunoscut sub mai multe denumiri: “Direct Sales” sau “Network Marketing”, ”Word of mouth” sau “Micro-Francize Distribution” si presupune ca produsele sa ajunga in casa clientului prin intermediul unui partener Life Care®.

Pentru acest serviciu, partenerul castiga o diferenta de pret de pana la 30%, suma de bani pe care o numim PROFIT IMEDIAT. In plus de PROFITUL imediat, partenerul castiga in plus pana la 20% din vanzarile sale in functie de nivelul de calificare din planul de recompensare.

Chiar si TU, in calitate de OM ce livreaza efectiv produse catre client sau OM ce conduce echipa acestora, poti castiga sau poti avea chiar mica ta afacere.

Pentru informații suplimentare vă rugăm sunați la: 0747 961 775, 0721 555 459.

http://blog.biosanatate-lifecare.ro/

 

Cele mai vândute

Produse recomandate

Informații de contact

Home  Catalog produse naturiste și Bio Life Care

 Email  office@elife-care.com

Phone 0721.555.459

Facebook Twitter GPlus
 
 
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.