Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Un stil de viaţă sănătos de la natură!

Ești BIO? Ești ECO? Locul tău este alături de noi.

Propunerea bio reprezentată de LifeCare, se doreşte a fi o alternativă sănătoasă la multe oferte ce vizează doar consumul şi aspectul. Produsele noastre sunt atent selcţionate pentru a vă oferi o viaţă echilibrată şi prosperă.

De ce bio?  

Stim cu toţii că bio înseamnă: fără pesticide sau fertilizanţi, fără conservanţi, coloranţi sau alte substanţe toxice, si fără reacţii alergice.

Campaniile LifeCare prin produsele sale, promovează în primul rând un stil de viaţă trăit frumos, sănătos, cu maxim de energie, şi cu focus pe eficientizarea şi soluţionarea problemelor ce vă împiedică să fiţi în confort cu voi înşivă. Odată folosite vă veţi convinge de indispensabilitatea lor în viaţa dumneavoastră.

Avem numai produse naturale din categoria:  detergenţi, produse de cosmetică, suplimente pentru copii şi adulţii - de o mare valoare nutriţională, produse pentru copii şi accesorii de casă.

Venim cu noi produse

În dorinţa de a vă întâmpina cu stare bună, creativitate şi poftă de viaţă, în fiecare an vă prezentăm noi produse.

Suntem deschişi să aflăm alte propuneri de la voi, pentru un stil de viaţă sănătos şi prosper.

 

Cele mai vândute

Produse recomandate

Informații de contact

Home  Catalog produse naturiste și Bio Life Care

 Email  office@elife-care.com

Phone 0721.555.459

Facebook Twitter GPlus
 
 
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.